pondělí 23. září 2013

Konečně doma :)

Tak jsem se vám v pořádku vrátila :) O pár kilo těžší samozřejmě :D To bych nebyla já, žejo.. Abych vám poreferovala (ale jen krátce!), Anglie je úžasná.Opravdu je tam krásně a nádherně a všechno je tam prostě super. Londýn mě uchvátil a určitě se tam plánuji minimálně ještě jednou podívat. jak vám došlo, internet jsme neměli. Bydleli jsme u rodin, my naštěstí schytali opravdu milující step mum a roztomiloučkou step sis :) Přijela jsem se spoustou nádherných vzpomínek a jak jsem se už zmínila, s pár kily navíc :D Stravovali jsme se opravdu strašně, ale bylo to všechno výborné. Takže za ten týden jsem se dostala zase na 72 kg. Taky jsem hned dneska letěla pro baterky do kalorických hodinek :D A zítra to zase rozjedu s pohybem :) Dneska jsem už i celkem dobře jedla, řekla bych :D Taky mám jedno předsevzetí. Vím, že je to kravina, a spousta z vás s tím má špatné zkušenosti, ale já do toho prostě zase půjdu, protože se mi prostě íbí, když mám o všem přehled. O čem vlastně mluvím? O počítání kalorií. Nedělám to, abych měla vše pod kontrolou a rozhodně nebudu přehnaně hrotit, když přetáhnu denní limit. :D Jsem zvědavá, jak dlouho mi to odhodlání (zase) vydrží. Snad už se do toho pořádně zakousnu a konečně se dočkám své vysněné postavy. Máme před sebou léto, sice daleko, ale když začnu teď a budu žít opravdu zdravě, a měsíčně půjdou dolů ta dvě kilečka, všechno půjde podle plánu, mám času dost!:) Můj BMR je 1582 kcal mimochodem :D. Takže zase jeden z  mých (mnoha) motivačních článků je na světě a já se pomalu loučím. :))


6 komentářů:

  1. Londýn je můj sen a já si ho jednou prostě splním :-) Kila neřeš, zase to schodíš :-P Hlavně, že sis to užila:-)

    OdpovědětVymazat
  2. vítej zpět, koukám, že se ti tam fakt líbilo :-)...

    Já to mám naštěstí na očkovacím průkazu, kdysi se to dělalo, že se dělal novorozenci rozbor z pupečníkové krve... Až budeš muset jít na odběry (nevyhneš se tomu xD), tak si při té příležitosti nechej udělat i rozbor na skupinu :-)) nic to není :-)

    72kg, potřebovala bych taky konečně si udělat nějakej režim a pořádně začít makat :-(... po tomhle týdnu už budu vědět na čem jsem ve škole a kdy a jak budu mít přesně volna atd, tak snad to nějak půjde :-)

    OdpovědětVymazat
  3. já chci taky do Anglie !! :D vůbec se ti nedivím že jsis to užila ;) kila nahoru půjdou zase dolů, byla by škoda kdyby sis zkazila pobyt tím že by jsi se moc hlídala co jíš, takhle sis to užila na 100% :D

    OdpovědětVymazat
  4. Anglii moc závidím. :) a to počítání kalorií není špatné. Je hlavní, aby to vyhovovalo tobě. ;) pěkný den! :)

    OdpovědětVymazat