pondělí 9. září 2013

New me.

Okej. Musím přiznat, že když se mi jakýmsi zázračným způsobem podařilo smazat všechny příspěvky (Ano, jsem velmi šikovná v technice a s elektronikou v ruce..), tak jsem to brala jako znamení a smazala i veškeré sledování blogů. Většinu z mých oblíbených jsem zase našla, ale některé se mi bohužel najít nepovedly, což je mi opravdu líto:(( (kozo, blbá!!!) Jenže za necelé 2 týdny mám nahoře další 3 kila, což opravdu není hezký obrázek. Takže mám na krku zase 73 kilogramů a obrovská stehna, zadek a ruce, jako párky.. Pro náznak toho, jak jsem baštila vám dám jeden z mnoha jídelníčků :D Upozorňuji, že to není pro slabé povahy! :D
Snídaně: dort a bílý jogurt
Svačina: 2 toasty
Oběd: rizoto
Další: 3bit, kit kat, zmrzlina, 130g lékořicových pendreků (během asi půl hodiny:D)
Večeře: rohlík s paštikou, rohlík s marmeládou, houska se šunkou
No, řeknu vám, že po takovémhle jídle vám zadek naroste sakra rychle. :D ... Ale odteď najedu striktně na zdravou stravu, protože když už mi i mamka řekne, že jsem dost přibrala.. to už je na mě moc.
Taky jsem hodně přemýšlela o permanentce do fitka, ale nechce se mi tam chodit sama:/
Takže se můžete těšit (někteří možná ne) na mé příspěvky, které zde budou většinou přibývat každodenně:) Krom týdnu v Anglii, kam jedu už v pondělí! :)))), a o které vám podám report hned, jak přijedu. Zatím se mějte krásně a dobrou noc:)))



3 komentáře:

  1. šmarja to jsou kosti pro psa na tom obrázku:D nějak mně to na první pohled upoutalo, nevím proč:D
    jinak z toho jídla a kil si nic nedělej, na zdravé stravě to půjde dolů rychle;) držím palečky!:)) a na příspěvky se těším, blogů není nikdy dost:D

    OdpovědětVymazat
  2. Ty jsi ale šikulka! :D
    Kila půjdou rychle dolů bych řekla, spíš jsi přejedená nebo tak. Nic si z toho nedělej. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Po obědě jsem si stejně dávala šlofíka, ale ta hodina včera překvapila i mě. :-D Každopádně škola se blíží a třikrát týdně mě čeká tak brzké vstávání, ble ble.
    Jídelníček je drsný! :-D Dlouhodobě by to jednoho zabilo... Ale něčím podobným jsem jednu dobu před pár lety procházela. Ale zbožňovala jsem tousty, smažené jídlo a pečivo, sladké moc ne. I v devět večer... Nikdy víc! Vždycky, když si vzpomenu na sebe, jak jsem stála co hodinu před lednicí, tak mě přejdou jakékoliv chutě.

    OdpovědětVymazat